Hit tjedna: Kristijan Rahimovski – Opet palim radio

Kristijan Rahimovski sa pjesmom Opet palim radio, je Samobor TV Hit tjedna od 03. do 10. kolovoza 2019.

‘Opet palim radio’ novi je singl Kristijana Rahimovskog. Petnaest godina isprepletenih pjesmama koje su svaka na svoj način dirnule slušatelje, a i danas se mnoge od njih čuju u eteru radijskih postaja. Upravo stoga Kristijan Rahimovski novu pjesmu posvećuje radijskim postajama i svim divnim ljudima koji na njima rade.

‘Opet palim radio’ novi je singl Kristijana Rahimovskog. Skladba iz autorske radionice Mire Buljana koji potpisuje glazbu, tekst i produkciju, dok je aranžman djelo Hrvoja Prskala i svojevrsna zahvala svim radijskim djelatnicima koji su podrška glazbenicima.

“Pjesma ‘Opet palim radio’ najavljuje album na kojem radim i kojim ću obilježiti petnaest godina glazbene karijere. Prije točno petnaest godina objavio sam prvi singl pod nazivom ‘Svaki dio srca mog’. Sjećam se uzbuđenja kad sam prvi puta čuo svoju pjesmu na radiju. Moj tadašnji prvi bend Raspashow i ja s nestrpljenjem smo čekali i nismo mogli vjerovati da se to događa. To uzbuđenje i dan danas traje, kad god pustim novu pjesmu u eter. Ona je svojevrsna zahvala svim radijskim urednicima, što me godinama podupiru”, rekao je Kristijan.

“Ta neraskidiva veza radijskih urednika, koji svojim znanjem i procjenama mogu utjecati na karijeru jednog izvođača, i dan danas traje. Pjesmom ‘Opet palim radio’, govorim o ljubavi, o sreći, o nekom novom životu, o usponima, o padovima, o svemu što me prati u životu, a popraćen je uvijek radijom koji dobrom glazbom veže sve te meni toliko važne trenutke”, dodao je.

Kristijan je snimio video spot, koji je nastao na jednom posebnom mjestu za koje ga vežu iznimne uspomene. Ulogu u ovome spotu ima i njegov sin David.

“To je nakon osam godina nastavak priče o jednoj vječnoj i neraskidivoj ljubavi koja me veže za moj Lošinj i koji me kao dijete izlječio od astme. Taj otok vitalnosti udahnuo je novi život u mene, a ja mu vraćam svojom novom pjesmom”, poručio je Rahimovski.