Hit tjedna: Marko Tolja – O tebi ovisan

Marko Tolja sa pjesmom O tebi ovisan je Samobor TV Hit tjedna, od 04. do 11. srpnja 2020. godine.

Ljeto je krenulo, a s ljetom i puno razloga za ples. Jedan od sigurno dobrih razloga mogla bi biti i lepršava pjesma “O tebi ovisan” u izvedbi Marka Tolje, za koju je sam napisao glazbu i tekst.

S idejom da dočaraju upravo taj vedri, ljetni i plesni senzibilitet pjesme, Marko se sa svojom već uigranom ekipom, Artemom Duskhinom i Mateom Jurčićem iz Lumiere produkcije, uputio u Rijeku i Opatiju gdje je snimao spot. Na nedavno vrlo posebnoj i neuobičajenoj dodjeli glazbene nagrade “Porin”, Marko je u svoju malu kolekciju dodao još dvije nove statue, Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu i Porin za najbolju vokalnu suradnju s Mijom Dimšić na još uvijek aktualnoj pjesmi „Sva blaga ovog svijeta“.

Marko o novoj pjesmi kaže: „Bio bih jako sretan kada bih i s ovom pjesmom, ‘O tebi ovisan’, pronašao svoj put do publike, barem dijelom kao što smo Mia i ja to uspjeli sa ‘Sva blaga ovog svijeta’. Ovo je najpozitivnija pjesma koju sam ikad napisao, volio bih da bude poziv na ples i pozitivu u ovim toplim mjesecima koji su pred nama i koji su nam jako potrebni. Sretan sam i da je mogu prvi put izvesti upravo na Splitskom Festivalu za koji me vežu samo predivne uspomene.“