Hit tjedna: Mia Dimšić i Marko Tolja – Sva blaga ovog svijeta

Mia Dimšić i Marko Tolja sa pjesmom Sva blaga ovog svijeta, otpjevali su Hit tjedna Samobor TV-a, u tjednu od 10. do 17. kolovoza 2019.

Predivna Mia Dimšić, neprikosnovena vladarica nacionalnih top listi i Marko Tolja, neodoljiv su glazbeni par koji je s pjesmom “Sva blaga ovog svijeta” nastupio na nedavno održanom 59. Splitskom festivalu, gdje su osvojili 3. mjesto po glasovima publike. “Sva blaga ovog svijeta” prvi je Mijin duet, a izbor Marka Tolje koji gaji sličan glazbeni senzibilitet učinio ih je savršenom kombinacijom.

“Pjesma govori o svima poznatom jedinstvenom osjećaju kad u nekome prepoznaš sve što si oduvijek tražio i prepustiš se tom odnosu. Mom timu i meni gotovo na prvu je bilo jasno da od te pjesme želimo napraviti muško-ženski duet. Budući da je to ujedno bila i odluka na prvi duet u karijeri, dugo smo razmišljali tko bi to mogao biti i naposljetku odlučili pitati Marka Tolju. Dotad mi je Marko bio dragi kolega, a sada je bez sumnje i dragi prijatelj. Sigurna sam da bez njega ova pjesma nikad ne bi bila to što je i drago mi je što smo se toliko zabavili i uživali stvarajući je”, rekla je Mia.