Hit tjedna: The Rolling Stones – Living In A Ghost Town

The Rolling Stones sa pjesmom Living In A Ghost Town je Samobor TV Hit tjedna, od 25. travnja do 02. svibnja 2020. godine.

Kultni Stonesi predstavljaju nam novi singl – pjesmu “Living In A Ghost Town”. Novu pjesmu Rolling Stones na iznenađenje fanova kratko su najavili putem društvenih mreža, a zatim svega nekoliko minuta kasnije i premijerno predstavili u Beats 1 showu Zanea Lowea na Apple Musicu. Nakon svjetske premijere, pjesma je dostupna putem svih digitalnih glazbenih platformi.

„Bili smo u studiju prije ove čitave situacije s pandemijom koronavirusa i snimali neke nove materijale. Jedna pjesma nam se svima počela posebno isticati u ovom periodu u kojem sada živimo i pronašli smo način kako je dovršiti dok smo u izolaciji. I to je upravo “Living In A Ghost Town” te se nadam da će vam se svidjeti“ kratko je otkrio Mick Jagger, koji zajedno s Keithom Richardsom autorski potpisuje ovu novu pjesmu.

Detalje otkriva i Richards: „Pjesmu smo snimili prije više od godinu dana u Los Angelesu, kao dio novog albuma. A zatim je krenulo sve ovo te smo Mick i ja zaključili da je trebamo čim prije dovršiti. I sad je vani. Čuvajte se!“.