Hot Spot tjedna: Marko Kutlić – Budi moja noć

Marko Kutlić sa spotom za pjesmu Budi moja noć je Hot Spot tjedna Samobor TV-a, od 15. do 22. svibnja 2021.

Marko Kutlić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača novije generacije, predstavio je pjesmu naziva “Budi moja noć”. Ovoga puta Marko se odlučio za nešto drugačiji zvuk nego inače, a iznimne vokalne sposobnosti mladog pjevača ponovno su došle do izražaja.

Novu je pjesmu objavio nakon gotovo godinu dana stanke, što komentira: „Pjesma je drugačija od onog što sam do sada radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. Sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći.“

Uz Marka se u videospotu pojavljuje i mlada redateljica i glumica Arija Rizvić, a ovaj par pokazao se kao dobitna kombinacija i u nedavnom showu Zvijezde pjevaju, gdje su osvojili prvo mjesto, stoga njihova daljnja suradnja nimalo ne iznenađuje.

Ovaj emotivan spot snimljen u Gorskom kotaru, odiše jedinstvenom atmosferom koju je komentirala i Arija:

“Sretna sam što sam dio priče i spota Markove nove pjesme i što nas dvoje nakon pobjede u HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju opet surađujemo, ali ovaj put kao glumci. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama Gorskog kotara i uživali smo snimajući, i sviđa mi se što se u spotu postigla pomalo snovita atmosfera i jedan poseban ‘vibe’ kao što ga ima i sama pjesma. Prvi put kada sam čula pjesmu odmah mi je ušla u uho i vjerujem da će biti veliki hit na radijskim postajama.”

Pjesmu „Budi moja noć“ potpisuje sam Marko, u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, za aranžman i glazbenu produkciju pobrinuli su se Dragan Brnas-Fudo i Ante Gelo, dok je videospot režirao i snimao Josip Ninković.