Hot Spot tjedna: Natali Dizdar – Kad mislim na to

Natali Dizdar sa pjesmom Kad mislim na to je Samobor TV Hot Spot tjedna od 27. ožujka do 3. travnja 2021. godine.

Nakon što je osvojila publiku radom na projektu BETI, omiljena pjevačica Natali Dizdar napokon predstavlja vlastiti, samostalni singl – Kad mislim na to.Pjesmu potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik, a za odličan video spot u maniri ‘susreta druge vrste’ zadužen je bio talentirani redatelj Dinko Šimac.

“Ovu pjesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na ljeto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vrijeme. Cijela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, s puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osjećaj prati i ovu pjesmu.” objašnjava nam Natali kako je pjesma nastala i dodaje: “Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pjesme jer sam htjela vidjeti u kojem će smjeru ići moj sljedeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti – EP. “

Futuristički spot u kojem Natali susreće neku neobjašnjivu vanzemaljsku silu osmislio je Dinko Šimac poznat po svojim nadrealnim animacijama i posebnim vizualnim efektima. Dinko je tako uspio prikazati dva lica Natali Dizdar, jednu ‘ovozemaljsku’, i jednu ‘vanzemaljsku’.

“Super mi je bilo raditi sa Dinkom, sviđa mi se koncept koji je zamislio s ‘bliskim susretom’ i hologramima koji dočaravaju odlazak u neku drugu dimenziju, a osim toga drago mi je da sam konačno sjela i za klavir u ovom spotu.” – prisjetila se Natali.

Zadarska diva vrijedno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa, pa je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namjerava izdati u obliku EP-a.

“Pjesma “Kad mislim na to” je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pjesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam na jesen. Sve dosta ovisi i o situaciji s koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak – rekla nam je Natali koja je tako jedva dočekala da ovom prilikom može najaviti i prvi nastup pred publikom nakon dugo vremena.

Naime, u subotu 24. travnja u zagrebačkoj Laubi planira održati koncert na kojem će prvi puta uživo otpjevati novi singl, ali i neke od svojih najvećih hitova.

Ulaznice za sjedeći koncert u prodaji su od 22. ožujka putem sustava Entrio.
Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.