Hot Spot tjedna: Pravila Igre – U hladnoj sobi

Pravila igre sa pjesmom U hladnoj sobi je Samobor TV Hot Spot tjedna od 21. do 28 studenog 2020.

Potpuno drugačija pjesma, romantičnog i sjetnog ugođaja, prikazuje bend u sasvim novom ruhu. Promjenom izričaja “Pravila igre” potvrđuju da su glazbeno sazreli i odrasli.

Najava je to novog poglavlja u karijeri i pohoda na regionalnu glazbenu scenu. Pjesmu potpisuju dokazani hit mejkeri Sonja i Miro Buljan. Aranžman i produkcija je zajedničko djelo benda i svima poznatog producenta Nikše Bratoša. Ova snažna ljubavna pjesma u izdanju Gema produkcije prava je jesenska poslastica kojom se nastavlja niz objava uspješnih singlova.

“Izuzetno smo sretni i ponosni što svojoj vjernoj publici možemo predstaviti našu novi singl za koga i sam autor glazbe Miro Buljan kaže da je jedna od tri najbolje pjesme koje je ikad napisao. Znajući da je Miro Buljan autor brojnih mega hitova koji su obilježili domaću glazbenu scenu, s pravom se nadamo da će pjesma “U hladnoj sobi” naići na izvrstan prijem kod glazbenih urednika i njihovih slušatelja. Naša dva prethodna singla „Samo zbog nje“ i „Usne od šećera“, koji su zasjeli na sam vrh službene nacionalne top liste Hrtop40, pokazuju da se krećemo u pravom smjeru. Potvrda tome će biti i ovaj novi singl od kojeg imamo stvarno velika očekivanja”, rekli su dečki iz benda.