ICT Business TV

Samobor TV

ICT Business TV dva puta mjesečno nudi vam najaktualnije, najvjerodostojnije, najkvalitetnije i najcjelovitije informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, svijeta poslovanja i leadershipa, novih tehnologija i energetske učinkovitosti.

Namijenjen je svima koji žele zaviriti u nepresušan svijet noviteta, poslovnim ljudima koji će na jednom mjestu moći pronaći sve relevantne informacije koje će im pomoću u pronalaženju tehnologije za poboljšanje poslovanja i podizanje konkurentnosti.

Cijeli tim ICT Business TV i ICT Business.info portala orijentiran je na istinitost, kvalitetu i sadržaj prilagođen svima, od onih kojima je tehnologija svakodnevica, do onih koji tek žele naučiti kako tehnologiju primijeniti u praksi. Nije im cilj govoriti o tehnologiji radi nje same, nego progovoriti o njezinoj primjeni u svakodnevnom životu, bilo poslovnom bilo privatnom, za male i srednje tvrtke, ali i one velike, za poduzetnike početnike i iskusne morske vukove s višegodišnjim poduzetničkim ili menadžerskim iskustvom. Oni neće pritom zaboraviti niti primjenu tehnologije u državnim i javnim institucijama, lokalnoj upravi i samoupravi.

Cilj im je stvoriti svakodnevno mjesto virtualnog susreta s novim tehnologijama i njihovoj primjeni u praksi, analizama i komentarima uglednih domaćih i stranih tehnoloških stručnjaka, reportažama sa najvećih svjetskih tehnoloških sajmova. Zavirivat ćemo iza kulisa tehnologije, uvijek pogledati na obje strane, saslušati sugovornike i njihove ideje, otkrivati nove start up tvrtke, jer eto i sami smo takvi. Otkrivat će nove poslovne modele i prilike, kako se prilagoditi i biti uspješniji, govoriti o menadžerskim vještinama, donositi zanimljive razgovore.

ICT Business.info portal stvoren je na viziji potrebe za svakodnevnim informacijama na drugačiji način, propitivanju tehnologije i njezine primjenjivosti, ali i omogućiti praćenje razvoja, te postati mjesto međusobne interakcije svih zainteresiranih za razvoj tehnološki i obrazovno orijentiranog društva.

ICT Business TV

Urednik: Dražen Tomić

Redakcija: Damir Brkić, Goran Matošević, Silvija Jakopović i Vedran Sabljak

Producent: Dražen Tomić

Vrijeme emitiranja: Raspored emisije ICT Business

Vrsta programa: Informativni program

Proizvodnja: Tomich Productions

Trajanje: 30 minuta

Video format: 16:9

Rezolucija: HD 1080p