Grupa Adrenalica sa pjesmom Budi sam na ulici je Samobor TV Hit tjedna, od 06. do 13. lipnja 2020. godine.

Bez obzira na pandemijsku, ekonomsku ili bilo koju drugu krizu, Adrenalica nas je ponovo pozitivno razveselila. Obradili su pjesmu Budi sam na ulici grupe Ekatarina Velika i nazvali je Corona party verzija. I opet nam zvuče čvrsto, dobro i moćno. Oni jednostavno prokleto dobro sviraju i iz spota u spot proizvode zarazno dobru glazbu! Favoriziramo ih u programu Samobor TV-a, jer to itekako zaslužuju.

Grupa Gea sa pjesmom Kiša je Samobor TV Hit tjedna, od 30. svibnja  do 06. lipnja 2020. godine.

„Još te mogu iznenaditi“ naziv je prvog studijskog albuma grupe GEA na kojem je, uz naslovni hit, još 10 pjesama koje su s odličnim uspjehom prošle provjeru publike i radijskih urednika. Album objavljen pod okriljem Croatia Recordsa rezultat je višegodišnjeg glazbenog djelovanja benda koji ne zna za neradni vikend, a tu kreativnu i neumornu ekipu čine: vokali Igor Drvenkar i Marijana Filipan, gitarist i autor Neno Kos, basist Neven Banfić, klavijaturist Dario Sinjeri te bubnjar Branko Jemrić.

Najavni singl albuma je pjesma „Kiša“ čija vedra melodija i optimističan tekst daju nadu u ovo vrijeme kada pitanja imamo puno, a odgovora malo. Radi se o obradi hita legendarne grupe Crno perje čiji se izvorni tekst prvi put u cijelosti pojavljuje u Geinoj verziji.

Pogledajte više

Damir Urban sa pjesmom Iskra je Samobor TV Hit tjedna, od 23. do 30. svibnja 2020. godine.

 

Zucchero i Bono sa pjesmom Canta la vita (Let your love be known) je Samobor TV Hit tjedna, od 16. do 23. svibnja 2020. godine.

Parni Valjak sa pjesmom Ljubavna je Samobor TV Hit tjedna, od 09. do 16. svibnja 2020. godine.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i u trenucima izvanredne epidemiološke situacije u svijetu uzrokovane epidemijom koronavirusa, ljubav prema glazbi nikada nije postala upitna, kao niti dijeljenje te iste ljubavi s drugima.

I grupa Parni valjak iz izolacije je odaslala poruke ljubavi posebnom akustičnom verzijom pjesme Ljubavna koju su snimili članovi benda videopozivom, svatko iz svojeg doma. Ova akustična verzija Ljubavne podsjetila nas je na legendarni koncert bez struje u ZKM-u, ali i poručila kako su njihovi koncerti samo na kratko vrijeme odgođeni. U nadi što bržeg završetka globalne pandemijske krize očekujemo i što brži povratak Parnog valjka na pozornicu jer upravo je pozornica njihov život i na njoj su stvarali nezaboravne trenutke sa svojom publikom te širili ljubav prema glazbi i pjesmi.

Pogledajte više

Michael Jackson sa pjesmom Heal The World je Samobor TV Hit tjedna, od 02. do 09. svibnja 2020. godine.