Black Eyed Peas i Shakira sa pjesmom Girl Like Me je Samobor TV Hot Spot tjedna od 2. do 9. siječnja 2021. godine.

 

Robbie Williams sa video spotom Can’t Stop Christmas je Samobor TV Hot Spot tjedna od 26. prosinca 2020. do 2. siječnja 2021. godine.

Mia Dimšić sa pjesmom i spotom Božić bez tebe je Samobor TV Hot Spot tjedna od 19. do 26. prosinca 2020. godine.

Daleka obala sa pjesmom i spotom U reggaeu je spas je Samobor TV Hot Spot tjedna od 12. do 19. prosinca 2020. godine.

Daleka obala sita je korone i politike, zato svima donosi relaksaciju svojim novim singlom “U reggaeu je spas” Pjesma “U reggaeu je spas” novi je singl Daleke obale koji donosi spas od koronavirusa, politike i svih loših vijesti kojima smo prepravljeni u 2020. godini. Nakon bombastične rock himne “Od tebe ća”, ovo je drugi singl benda otkako je pojačan novim frontmenom Jakšom Jordesom. Uz singl dolazi i popratni spot koji je snimio Danilo Caković (VID FILM).

Pogledajte više

ITD Band sa pjesmom Zagreb je Samobor TV Hot Spot tjedna od 05. do 12. prosinca 2020. godine.

 

“Ne diraj ono što nisi gradio, ne čupaj ono što nisi sadio, a sve što stvoriš zvat ću po tebi i to ti nikada uzeo ne bi.”, kaže nova pjesma ITD banda.

ITD Band je unatoč svemu ovih dana predstavio novu pjesmu i video spot “Zagreb”. Njome se ujedno završava njihova glazbena trilogija započeta hitovima “Plesač na žici” i “Proljeće”.

Pogledajte više

Whiteheads sa Awom Fall, Markom Toljom i Ermannom Fabbrijem napravili su spot za pjesmu Ordinary People sa kojim su Hot Spot tjedna Samobor TV-a od 28. studenog do 05. prosinca 2020. godine.