Cubismo, Nola i Jazz Orkestar HRT-a sa pjesmom Lijepa si danas je Samobor TV Hit tjedna, od 04. do 11. travnja 2020. godine.

Prije par tjedana Cubismo i pulska grupa Nola u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a izdali su pjesmu “Lijepa si danas” koja je odmah osvojila radijski eter. U planu je bio i spot koji je trebao biti snimljen na velikom koncertu u zagrebačkoj Tvornici, no zbog nesretnih okolnosti s koronavirusom koji je zahvatio Hrvatsku, ali i cijeli svijet koncert je otkazan, a tako i snimanje spota.

Pogledajte više

Richard Marx sa pjesmom Front Row Seat je Samobor TV Hit tjedna, od 28. ožujka do 04. travnja 2020. godine.

Freya Ridings sa pjesmom Castles je Samobor TV Hit tjedna, od 21. do 28. ožujka 2020. godine.

Vanna sa pjesmom Loš trenutak je Samobor TV Hit tjedna, od 14. do 21. ožujka 2020. godine.

 

Marko Kutlić sa pjesmom Samo nek ona sretna je je Samobor TV Hit tjedna, od 07. do 14. ožujka 2020. godine.

Glazbenik koji nas je oduševljavao u protekloj 2019., niz uspjeha nastavlja i u prvim danima nove 2020. godine. Nakon odličnog prvog samostalnog albuma ‘U kapi tvoje ljubavi‘, brojnih priznanja struke i publike, te fenomenalnog zagrebačkog koncerta u prepunoj Tvornici kulture, Marko Kutlić predstavio je svoj glazbeni adut za 67. izdanje Zagrebačkog festivala.

Pjesma ‘Samo nek ona sretna je’, nova je skladba sa albuma prvijenca, a njome se još jednom, osim kao pjevač potvrđuje i kao kantautor. Naime, Marko je zaslužan za glazbu, tekst je osmislio u tandemu sa Aleksandrom Čubrilom, dok je za aranžman i produkciju, zaslužan provjereni dvojac suradnika Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

Pogledajte više

Tony Cetinski sa pjesmom Čudu se nadam uzalud je Samobor TV Hit tjedna, od 29. veljače do 07. ožujka 2020. godine.