Samobor TV na IPTV platformi Televio TV

Od sada Samobor TV televiziju možete pratiti na platformi Televio TV. SamoborTV je dostupan u svim paketima unutar kategorije Lokalnih programa. Radi se o modernoj TV platformi za distribuciju televizijskih programa putem interneta. Televio TV je napredniji način gledanja televizije s hrpom pametnih funkcija. Pauziraj omiljeni program, prevrti emisiju u tijeku na početak ili pogledaj propušteno na odabranim kanalima do 7 dana unatrag.

Televio TV je dostupan u cijeloj Hrvatskoj, a trenutno nudi preko 150 televizijskih programa koje možete gledati na najrazličitijim uređajima. Televizijski programi su svrstani u tri osnovna paketa: Basic, Family i Premium. Više o ponudi možete pogledati na službenim stranicama Televio TV.

Podržani uređaji na kojima je moguće gledati SamoborTV su SMART TV uređaji, LG SMART TV koji imaju operacijski sustav WebOS 2017 ili noviji, svi televizori sa AndroidTV sustavima, svi TV Box uređaji sa AndroidTV sustavima, Apple TV prijamnici od 4. generacije pa nadalje koji imaju operacijski sustav tvOS 12 ili noviji, Amazon Fire TV Stick ili Fire TV Cube, Android mobilni uređaji, iPhone i iPad uređaji s operativnim sustavom iOS 12 ili novijim, osobna i prijenosna računala preko Internet preglednika na Windows, MacOS i Linux operativnim sustavima i tablet uređaji s Android sustavom.